Choose language:English Nederlands
Home | Inloggen | Sitemap | Zoeken:  
 

XML Data Feed

Met de XML Data feed van LetsStat kunt u alle gewenste meetdata in XML binnenhalen. Dit geeft u de mogelijkheid om webstats te integreren in bedrijfsapplicaties of CMS en krijgt u veel meer grip op processen die raakvlakken hebben met uw website.

CMS

Een toepassing is bijvoorbeeld een CMS waarbij bij het wijzigen van de content direct te zien is met welke zoekwoorden de pagina wordt gevonden of hoe vaak de pagina werd bezocht in de afgelopen weken. Naadloos de webstats integreren in uw CMS en toch de beschikking over hoogwaardige data van een onafhankelijke partij.

Rapportage

De XML feed geeft u de mogelijkheid om eigen rapportages op te stellen voor uw klanten of intern gebruik. Praktijkvoorbeelden zijn beschikbaar van periodieke SEO-rapportages, jaarrapporten, e.d. Geheel in uw eigen stijl, maar wel met onafhankelijke meetdata.

Backoffice

Maar ook voor een webshop biedt deze mogelijkheid veel voordelen. U houdt alle belangrijke omzetgegevens in eigen huis, legt er statistische gegevens naast en kan daarmee de opbrengsten per verkoopkanaal bepalen. Cruciaal voor het optimaliseren van commerciele processen en campagnes. Geen omzetgegevens naar externe partijen, zoals bij Google Analytics het geval is.

Contact sales

Neem direct contact op met ons salesteam:

Stuur een e-mail