Choose language:English Nederlands
Home | Inloggen | Sitemap | Zoeken:  
 

Corporate websites & portals

U werkt voor een grotere organisatie of beheert complexe websites. U stelt hoge eisen aan de webstats en rapportages.

Targetting en kpi's

Inzicht in en het bewaken van commerciele processen zijn belangrijk. U wilt gestelde doelen meten en het optimale halen uit uw website. Van de door u geinitieerde campagnes wilt u exact weten wat de respons is geweest en het commerciële resultaat. Bovendien wilt u de belangrijkste gegevens van de website periodiek vertrekken aan de betrokkenen binnen en buiten uw organisatie, zonder dat u daar telkens tijd in moet stoppen. In dat geval is LetsStat X9 het pakket voor u.

Modules en maatwerk

LetsStat X9 is uit te breiden met modules om het pakket aan te passen aan de door u gewenste situatie. Voor specifieke wensen breiden we het pakket uit met maatwerkmodules. Dankzij de lage prijs voor het basispakket, onze expertise en scherpe uurtarief weten we een compleet, goed passend maatwerk pakket te leveren voor een fractie van de prijs van "grote pakketten".

XML Data Feed (webservices)

U kunt de data ook geautomatiseerd aangeleverd krijgen om te verwerken in uw bedrijfsapplicaties, zoals de backoffice van een webwinkel. U haalt de data in huis (via XML-webservices) en kan deze koppelen aan bijvoorbeeld omzetgegevens, zonder dat u uw omzetgegevens aan een externe partij doorgeeft. LetsStat meet onafhankelijk de bezoekresultaten en u houdt zelf de controle.

Contact sales

Neem direct contact op met ons salesteam:

Stuur een e-mail