Choose language:English Nederlands
Home | Inloggen | Sitemap | Zoeken:  
 

Voor elke website een LetsStat pakket

Voor een brede groep aan bedrijven en instellingen biedt LetsStat een passend pakket. Herken u in één van de onderstaande profielen en klik door naar de bijpassende produkten.

Corporate websites, portals, overheidswebsites

U werkt voor een grotere organisatie of beheert complexe websites. U stelt hoge eisen aan de webstats en rapportages. Inzicht in en het bewaken van commerciele processen zijn belangrijk. U wilt gestelde doelen meten en het optimale halen uit uw website. Bijpassend pakket »

MKB-websites, middelgrote websites

U ziet het nut van webstats als informatiebron en wilt makkelijk over deze informatie kunnen beschikken. Internetmarketing is geen dagtaak voor u. Ondanks dat u het commerciele belang van u website ziet, zijn deze niet al te zwaar. U wilt een goed pakket voor een lage prijs. Bijpassend pakket »

Small business websites, starters

U heeft een (startend) bedrijf en u wilt goede en eenvoudige webstats voor uw website. Dan bent u bij LetsStat aan het goede adres. Bijpassend pakket »

Webbouwers & reclamebureaus

U bent webbouwer of reclame-man/vrouw en beseft dat goede en toegankelijke webstats een waardevolle aanvulling van uw dienstverlening is. U zoekt goede en betrouwbare webstats en dito partner. Professionele ondersteuning ziet u als vanzelfsprekend. Bijpassend pakket »