Choose language:English Nederlands
Home | Inloggen | Sitemap | Zoeken:  
 

Partner programma

Professionele uitbreiding van uw dienstenpakket

Met goede en overzichtelijke webstatistieken tilt u uw dienstverlening naar een hoger niveau. U stelt uw klanten in staat om met statistieken van een onafhankelijke partij zicht te krijgen op de effectiviteit van de website. En natuurlijk om met deze gegevens de website te optimaliseren tot een website die doet waarvoor die bedoeld is: genereren van veel kwalitatieve bezoekers. 

Terugkerende fee

Als reseller ontvangt u een interessante fee voor de verkochte licenties. Bovendien ontvangt u deze fee jaarlijks zodat u daarmee een extra inkomstenstroom genereert waar u relatief weinig voor hoeft te doen.

Naadloze aansluiting met uw CMS

LetsStat is op goede wijze te integreren in uw CMS en vormt daardoor een eenduidig geheel met de rest van het CMS. Door het automatisch plaatsen van de tellercode op iedere pagina is het instellen van een LetsStat-pakket in enkele minuten gebeurd.

Private Label

LetsStat X9 is ook onder private label leverbaar. De lay-out wordt aangepast aan uw wensen. Tevens kan het pakket worden uitgebreid met diverse modules, waarmee een onderscheidend pakket ontstaat dat perfect past bij uw dienstverlening.

Professionele ondersteuning

Van een professionele partner kunt u professionele ondersteuning verwachten. U onderhoud de rechtstreekse contacten met uw klanten. Voor ondersteuning kunt u gebruik maken van onze professionele helpdeskmedewerkers. We denken graag mee in oplossingen om voor uw klanten het beste resultaat te realiseren.

Partner worden?

Meer informatie ontvangen over partner worden van LetsStat? Vul het aanvraagformulier in.

 

Contact sales

Neem direct contact op met ons salesteam:

Stuur een e-mail