Choose language:English Nederlands
Home | Inloggen | Sitemap | Zoeken:  
 

Over LetsStat

De mensen van LetsStat BV zijn eind jaren '90 begonnen met de ontwikkeling van uitgebreide webstatistieken. Een enthousiast team van marketingspecialisten en programmeurs zorgt voor de perfecte mix van kennis. Door het samenvoegen van technische internetkennis en marketingkennis zijn de LetsStat pakketten geworden zoals ze zijn: een gebruikersvriendelijke bron van betrouwbare bezoekersinformatie.

Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 10.000 gebruikers van LetsStat. Voor zowel particulieren als bedrijven biedt LetsStat een het bezoek aan hun websites in kaart. Daarnaast hebben we een sterk groeiend netwerk van internetspecialisten in binnen- en buitenland die de LetsStat producten aan hun klanten verkopen. 

LetsStat is gevestigd in een monumentale kerk aan de Herenwal te Heerenveen. Een inspirerende werkomgeving om tot inventieve en goede producten te komen. Het pand is in 1775 gebouwd en beschikt nog steeds over authentieke elementen zoals een aantal kerkbanken, de preekstoel en het historische Van Dam-orgel uit 1866.

Contact sales

Neem direct contact op met ons salesteam:

Stuur een e-mail