Choose language:English Nederlands
Home | Inloggen | Sitemap | Zoeken:

Meest gestelde vragen

Tellercode

Op welke pagina's moet ik de tellercode plaatsen?

U kunt de tellercode op elke pagina binnen uw website plaatsen. Hierdoor kan LetsStat uw bezoekers volgen, en zo bijvoorbeeld de populaire pagina's binnen uw website meten.

Waar moet ik de tellercode plaatsen?

Het wordt geadviseerd de LetsStat tellercode te plaatsen vlak voor de afsluitende body-tag () in de html van uw webpagina.

Ik ben mijn tellercode kwijt

U kunt de tellercode opvragen via onze website: www.letsstat.nl. Hier gaat u naar Helpdesk, waarna u kunt kiezen voor de optie "Opvragen accountgegevens". De gegevens zullen dan verzonden worden naar het bij de registratie opgegeven mailadres.

Hoe plaats ik de tellercode op mijn weblog?

Het plaatsen van LetsStat onder een weblog verschilt per blog-aanbieder. Meestal kunt u in de helppagia's van uw blog-aanbieder vinden hoe u een teller kunt plaatsen. Indien u dit niet kan vinden kunt u contact opnemen met uw blog-aanbieder.

Hoe plaats ik de tellercode op Blogspot?

1. Log in op uw Blogspot account
2. Na het inloggen ziet u bovenaan SJABLOON en daaronder kiest u Pagina Elementen.
2. Kies "Een pagina-element toevoegen" en kies dan HTML/JavaScript
3. bij titel geeft u bijvoorbeeld in 'bezoekersteller', bij "inhoud" plakt u de volledige code die u van LetsStat heeft ontvangen. Kies daarna opslaan en sla het sjabloon op.

Waarom moet ik tellercode plaatsen?

De tellercode zorgt voor de communicatie tussen uw website en uw LetsStat account. Via de tellercode kan LetsStat uw statistieken bijhouden.

Statistieken

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

U kunt de tellercode opvragen via onze website: www.letsstat.nl. Hier gaat u naar Helpdesk, waarna u kunt kiezen voor de optie "Opvragen accountgegevens". De gegevens zullen dan verzonden worden naar het bij de registratie opgegeven mailadres.

Wat is het verschil tussen bezoekers en pageviews?

Een bezoeker is de persoon die uw website bezoekt. Een pageview is de pagina die deze persoon bekijkt. Wanneer een bezoeker dus meerdere pagina;s binnen uw site bekijkt, dan registreert LetsStat 1 bezoeker, en x pageviews.

Wat maakt een bezoeker een Unieke bezoeker?

Een unieke bezoeker is iemand die voor het eerst uw website bezoekt. Indien deze unieke bezoeker uw site nogmaals bezoekt, zal de bezoeker veranderen van unieke bezoeker naar terugkerende bezoeker.

Hoe kan ik de statistieken afschermen voor anderen?

U gaat naar www.letsstat.nl, en kiest voor de optie Inloggen. Hier kiest u X1. Gebruik uw sitecode en wachtwoord om in te loggen op uw LetsStat account. Na het inloggen gaat u naar het configuratiescherm van uw account. Klik hiervoor op het radertje, rechtsbovenin. Kies hier voor optie a, "Site gegevens". Om de gegevens af te schermen kiest u bij de optie "Statistieken afschermen" voor "Ja". Wilt u de statistieken weer openbaar maken, dan kunt u de optie weer op "Nee" zetten.

Kan de beginstand van mijn teller aangepast worden?

Het is helaas niet mogelijk om de beginstand van uw teller aan te passen. De overige statistieken (gemiddelden e.d) zouden hierdoor ook beïnvloed worden, waardoor LetsStat geen realistisch beeld van uw bezoekers kan geven.

Hoe kan ik domeinen toevoegen aan mijn LetsStat teller?

U gaat naar www.letsstat.nl, en kiest voor de optie Inloggen. Hier kiest u uw LetsStat-type. Gebruik uw sitecode en wachtwoord om in te loggen op uw LetsStat account. Na het inloggen gaat u naar het configuratiescherm van uw account. Klik hiervoor op het radertje, rechts bovenin. Kies hier voor optie b, "Domeinen". Hier kunt u domeinen toevoegen aan uw LetsStat account.

Kan ik mijn eigen bezoek uitsluiten?

LetsStat biedt de mogelijkheid om bezoekers op IP-basis uit te sluiten van uw statistieken. U vind deze optie in het configuratiescherm, onder de optie IP Blokkeren.